Web Analytics Made Easy - Statcounter

به ‌گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت هفته پژوهش  از اساتید، پژوهشگران  و دانشجویان منتخب تقدیر کرد.

محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در ادامه این نشست گفت: برای موفقیت در زمینه علوم پزشکی باید تغییر جهت داد.

وی افزود: دانشگاه ها بر اساس نیازهای اجتماعی شکل گرفته و باید اجتماعات تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه علوم پزشکی را باید از روند دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل نظارت های بیرونی استثنا کرد.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ادامه داد: برای پژوهش برنامه های علمی تغییر کرده است. برای مثال در موضوع آب دانشجو باید با موضوع خاص در قالب پژوهشگران فعالیت کند. نیازهای کشور و آمایش سرزمین در این زمینه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آقامیری گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی مهارت‌آموزی داریم و در سایر رشته ها باید مهارت‌آموزی مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی افزود: در سراهای فناوری امکان فعالیت بیش از پیش وجود دارد البته تا وقتی قوانین در حوزه پژوهش تغییر نکند نمی‌توان انتظار تغییر داشت.  

وی تاکید کرد: البته در حوزه ایجاد شرکت قوانین محقق شده و در زمینه فعالیت پژوهش بدون دغدغه نیازمند اقدامات مناسب داریم.

در ادامه آقامیری با بیان اینکه تعدادی از  افراد رویای پزشکی را در سر می پرورانند، اظهار کرد: این مقوله آفتی برای دانشجویان این رشته است. یک فرد دارای فوق تخصص پزشکی چندین سال تحصیل کرده حال این سوال مطرح است که جامعه این فرد را به رسمیت شناخته است؟ اینکه چقدر خرج یا وقت صرف شده تا فرد پزشک شود باید مورد بررسی قرار بگیرد. به گفته وی سیستم پزشکی کشور رقابتی است و گروه های پزشکی متعدد در حال بحث و رقابت با یکدیگر هستند. آقامیری با بیان اینکه در فرهنگ موجود برای پزشک شدن باید تجدید نظر کرد و افزود: در فرهنگ ما به پزشک به چشم حکیم نگاه می‌شود. ما پزشک تربیت می‌کنیم اما طبیب و حکیم تربیت نمی کنیم. وی ادامه داد: باید انسان تربیت کرد. انسان عشق می‌ورزد. انسان با منطق پول اخذ می‌کند نه با برخی روش‌ها در مراکز درمانی. انسان باید هدف داشته باشد و ما در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال تربیت انسان هستیم. در انتهای مراسم از پژوهشگران برتر سپیده اربابی، شهین احمدی، مهسا جهانگیری راد، مصطفی سلطانی، فائزه سحبایی رود، آرزو علایی، شبنم موثقی، هدی جهاندار، علیرضا فرجی، مازیار نوعی، حکمتی، انسیه قاسمی، محمد ناصحی، مجتبی فلاحتی و مهرداد هاشمی تجلیل شد. در ادامه این مراسم کارمندان نمونه بخش پژوهش و آزمایشگاه ها هم مورد تجلیل قرار گرفتند. انتهای پیام /
 

زهرا سلیمانی کد خبر: 1123457 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود. او متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ‌التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده است.

بنابراعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان